Zassenhaus

Olijfhouten pepermolens

Zassenhaus is een Duitse fabrikant van keukengerei en leverancier van o.a. hoogwaardige pepermolens. Zassenhaus heeft een bijzondere collectie olijfhouten pepermolens op de markt gebracht. Het olijfhout voelt heel prettig aan, door de gladde en iets vettige textuur. De schitterende, uitgesproken tekening van de nerven geven de pepermolen een unieke uitstraling.

Op deze pagina vindt u een impressie van onze Zassenhaus favorieten. Neem contact met ons op voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak.

Keramisch maalwerk

Zassenhaus heeft een keramisch maalwerk ontwikkeld dat is gebakken op 1600°c. Daardoor is dit keramiek onverwoestbaar sterk. Het maalwerk van deze pepermolen is instelbaar op 6 standen. Voor het hele fijne werk of iets grover. Ook is het keramische maalwerk te demonteren om deze goed te kunnen reinigen.

Bestellen of advies?

Heeft u interesse in de producten van Zassenhaus? Download hier de catalogus, of plan een afspraak. Dit kan via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest