Zafferano

Zafferano: eigentijds Italiaans glaswerk

Zafferano is een Italiaans bedrijf onder leiding van Frederico de Majo. Sinds 2001 onderscheidt Zafferano zich door zijn esthetische visie op het gebied van glaswerk. Dit dynamische en innovatieve bedrijf richt zich specifiek op de horeca sector.

Innovatie en design

Zafferano speelt nauwgezet in op trends en de behoeften van haar klanten. Creativiteit en functioneel design vormen de basis voor elke unieke collectie. De mix van passie, diepgaande kennis en de samenwerking met meester-glasblazers, vormt voor Zafferano een perfecte balans. Voor wijnliefhebbers en fijnproevers biedt het de mogelijkheid om een unieke tafelpresentatie te creëren, die perfect matcht met de eigen stijl en gastvrijheid.

Bijzondere materiaalkeuzes

De aandacht voor details en de uitzonderlijke materiaalkeuze getuigen van een artistieke smaak. Fijn kristalglas voor de wijnproeverij en borosilicaatglas voor tafelgerei. De innoverende combinaties hebben geleid tot het opnieuw introduceren van oude glastechnieken, toegepast op hedendaags gebruik. Zo zijn er de stijlvol gekleurde glazen van de Perle collectie. De wijnproefglazen van de Espérienze collectie geven een eigentijdse twist aan het wijnproeven, dankzij hun voelbare textuur aan de onderkant. Met de Melting Pot collectie wordt er een speelse ‘mix & match’ tafelsetting gepresenteerd.

Logo Sumisura

Impressie van de collectie

Interesse in de producten van Zafferano?

Mettre a Table is leverancier van Zafferano in Nederland. Op deze pagina laten we u een paar voorbeelden van deze mooie collectie zien, maar voor een compleet overzicht van de Zafferano-items kunt u hier de catalogus downloaden.

Wilt u liever persoonlijk advies? Dan ontvangen we u heel graag in onze showroom in Tilburg, of komen we met onze collectie bij u langs. Neem hiervoor contact met ons op per mail via info@mettre-a-table.com of via ons contactformulier.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest