Vista Allegre

Vista Allegre

Vista Allegre

Vista Allegre

Vista Allegre – Hotelware

Vista Allegre, opgericht in 1824, is een Portugees productiehuis van hoogwaardig porselein, kristal en glaswerk, onder meer voor de hotelbranche. Actief in meer dan 70 landen, is het bedrijf niet meer weg te denken uit de branche.

Thuis in de hotelbranche

De Vista Alegre Hotelcollectie biedt een onderscheidend assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De collecties zijn ontwikkeld in samenwerking met prestigieuze ontwerpers en gerenommeerde chef-koks uit alle werelddelen. De stukken zijn bestendig, ergonomisch en innovatief, gemaakt voor en door de meest veeleisende professionals. Een mooie combinatie van hedendaags ontwerp, technische innovatie en uitstekende functionaliteit.

Interesse in het assortiment van Vista Allegre?

Op deze pagina is een impressie te zien van het aanbod voor de hotelbranche. Download de catalogus voor een uitgebreid overzicht. 

Wilt u liever persoonlijk advies? Dan ontvangen we u graag in onze showroom in Tilburg, of komen we bij u langs. Neem hiervoor contact met ons op via info@mettre-a-table.com of via ons contactformulier.

Logo Vista Allegre hoteware

Impressie van de collectie

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest