Van gedekte tafel naar ’tafeltje dekje’

Wilt u als restauranthouder ook in corona-tijd uw gasten blijven bedienen? Mettre a Table levert ook nu uw noodzakelijke inventaris.

Van ‘gedekte tafel’ naar ’tafeltje dekje’

Als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn (horeca) ondernemers op zoek naar alternatieve activiteiten en manieren om de financiële klappen op te vangen. Wilt u als restauranthouder ook in corona-tijd uw gasten blijven bedienen? Mettre a Table levert ook nu uw noodzakelijke inventaris. Van hoogwaardige kwaliteit en afgestemd op uw wensen. Zo kunt u uw gasten ook in hun eigen huis, op een veilige manier, uw culinaire creaties laten ervaren.

Transport- en warmhoudboxen 25% korting

Mettre a Table kan alle materialen leveren voor het snel opzetten van een bezorgservice of voor het uitserveren van gerechten om af te halen. Eén van de ‘hardlopers’ op dit moment is de ultralichte en duurzame EPP box van Cambro, in 2 maten:

EPP Box 1/1 GN € 40,- bruto
EPP Box 1/2 GN € 32,- bruto

Gedurende de verplichte horecasluiting willen we onze relaties een korting aanbieden van 25% en franco levering. 

 

Aan de slag met lange-afstands-gastronomie?

Bent u op zoek naar materiaal om uw gerechten op een nieuwe manier te distribueren?
We denken graag met u mee. Neem contact op via info@mettre-a-table.com of +31 6 552 33 472.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest