Sambonet bestek nu met 35% tot 45% korting

Toe aan een vernieuwing van uw bestek? De komende maanden profiteert u bij Mettre à Table van grote kortingen op een breed assortiment bestekcollecties van Sambonet.

Investeren in unieke kwaliteit.

De bestekcollecties van Sambonet bieden de perfecte match tussen stijlvol Italiaans design en duurzame kwaliteit. Sambonet biedt een breed en innovatief pallet aan bijzondere kleuren, uitvoeringen en speciale finishes. Zo is er voor elke gewenste stijl en uitstraling het perfecte bestek te vinden.

Stijl & smaak

Een groot aantal bestekcollecties van Sambonet is naast de standaard uitvoering in RVS, beschikbaar in een vaatwasmachinebestendige PVD coating in goud, koper, zwart of champagne. Daarnaast is een aantal bijzondere finishes mogelijk. Finish ‘Antique’, geeft een mat, gesatineerd effect. De ‘Vintage’ finish zorgt voor een karakteristiek verouderd, tin-achtig effect.

Promotie: kortingen van 35% tot 45% op Sambonet bestek

Als exclusief Sambonet leverancier voor de horeca in Nederland, hebben we de mogelijkheid u deze zomer* een groot aantal Sambonet bestek collecties aan te bieden met kortingen van 35 tot 45%. De actie geldt voor een groot aantal zeer populaire bestek collecties, waaronder Sintesi, Linear en Flat. Onderstaand ziet u een impressie van de actiemodellen.

Klik hier voor de brochure en prijslijst, of neem contact met ons op via +31 6 552 33 472 of info@mettre-a-table.com. We bekijken graag of we de collectie en uitvoering van úw voorkeur ook met korting kunnen leveren.

*De actie loopt naar verwachting tot medio oktober 2019

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest