Tafelverlichting

Sfeervolle en praktische draadloze terras- en tafellampen

De juiste sfeer neerzetten

Sfeervolle en functionele verlichting is een ontzettend belangrijk onderdeel van uw horeca inventaris. Of het nu gaat om een gedekte tafel binnen of buiten, tafelverlichting is cruciaal. Met de juiste verlichting komen servies, bestek en decoratie echt tot leven.

Bent u op zoek naar een rustige sfeer, een abstracte, stoere of gezellige uitstraling? Met ons brede assortiment tafelverlichting helpen wij u aan de juiste sfeer voor uw horecagelegenheid.

Download de brochure met ons aanbod

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

Sfeervol, duurzaam én praktisch

Onze tafellampen zijn niet alleen sfeerbepalend, maar hebben ook een praktische functie.

Buiten op het terras zorgen de tafellampen voor nét dat beetje extra licht waardoor uw gasten in de schemering van de avond elkaar én uw menukaart goed kunnen blijven zien.

Alle lampen zijn duurzaam, praktisch en robuust. Ze zijn snoerloos en waterdicht; gemaakt van gepoedercoat aluminium. De tafellampen beschikken over touch control technologie en kunnen vloeiend gedimd worden. Ook is de kleurtemperatuur trapsgewijs aan te passen. Ze zijn met het bijgeleverde oplaadstuk binnen circa 6 uur opgeladen en de brandtijd varieert van ongeveer 6 tot 24 uur.

De perfecte tafellamp voor alle horeca

Denk ook verder dan alleen de dinertafel. Goede tafelverlichting kan op zoveel plekken toegepast worden, zoals bij het buffet of op kleine salontafels, bijzettafels en dressoirs.

Voor iedere sfeer of ervaring hebben wij de perfecte tafellamp. In ons assortiment komen verschillende stijlen, kleuren, uitvoeringen en maten terug.

Op zoek naar iets bijzonders?

We helpen u graag bij het vinden van de perfecte tafelverlichting voor úw horecagelegenheid! Bekijk ons assortiment en download de productbrochure, of neem meteen contact met ons op voor persoonlijk advies via info@mettre-a-table.com of +31 (0) 13 222 4400.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest