Actie Sambonet: korting tot ruim 40%

Profiteer bij Mettre a Table nu van kortingen tot ruim 40% op verschillende populaire bestekcollecties en de Terra.Cotto pannen van Sambonet.

Met veel plezier kondigen we deze aantrekkelijke kortingsactie aan, want keer op keer blijken de collecties van Sambonet een duurzame en dankbare investering en een waardevolle toevoeging voor elke tafelaankleding. Onderstaand ziet u een overzicht van de actieartikelen. Ter ere van de Folie Culinaire is de actie verlengd tot 30 oktober 2021. 

Mettre a Table is al jaren exclusief importeur van Sambonet voor de horeca in Nederland. De toonaangevende producent van professioneel keukengerei, porselein en bestek biedt namelijk een gevarieerd aanbod bestekcollecties voor de horeca. Van klassiek tot tijdloos modern design. In diverse uitvoeringen en met de afwerking die úw gedekte tafel compleet maakt.

Klik hier voor de actieflyer en prijslijst. Interesse? Neem dan contact met ons op via +31 6 552 33 472 of info@mettre-a-table.com. We bekijken graag of we de collectie en uitvoering van úw keuze met korting kunnen leveren.

Sambonet bestek

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest