Sambonet Infinity

Normaal trappen wij het nieuwe jaar met veel plezier af tijdens de Horecava. Maar het zat er helaas ook dit jaar niet in… Omdat er toch een paar noviteiten zijn, die we u – beurs of geen beurs- graag willen laten zien, doen we het weer even digitaal:

Sambonet Infinity

Infinity is een exclusieve en feestelijke collectie tafel- en serveerbenodigdheden van Sambonet.

De items zijn verkrijgbaar in Mirror of Silverplated s/staal, en in de aantrekkelijke PVD Gold kleur. De collectie is goed te combineren met de andere Sambonet collecties (Kyma, Madame, Penelope, Living…) en Rosenthal porselein en aardewerk.

Infinity bestaat o.a. uit een dubbele canapé lepel met een platte kop voor fingerfood monoporties en een holle lepel voor sauzen. De wijnkoeler is verkrijgbaar met een standaard en een ijsemmer met hetzelfde ontwerp.

De cloche en Gio Ponti miniaturen bieden een originele manier om monoporties om te serveren. En verschillende maten van schalen en plateaus kunnen worden gecombineerd om een bijzondere tafelsetting samn te stellen.

Meer weten over Sambonet Infinity?

Download de catalogus, of neem contact met ons op voor meer informatie en bestellingen via info@mettre-a-table.com of +31 (0) 13 222 4400.

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest