Rosenthal servies en porselein

Rosenthal maakt al sinds 1879 porselein. Inmiddels dit Duitse bedrijf wereldwijd één van de belangrijkste bedrijven op het gebied van de gedekte tafel. Philip Rosenthal zou op 23 oktober 2016 100 jaar oud zijn geworden. Zijn invloed is van onvoorstelbaar grote waarde geweest voor het merk. Hij bracht namelijk visie, flair en nieuwe patronen. Zo werden er bijvoorbeeld samenwerkingen met verschillende ontwerpers, kunstenaars en  architecten door hem opgezet. Maar ook de werkomgeving en de manier van (samen) werken werden onder zijn invloed vernieuwd.

Rosenthal heeft een aantal absolute klassiekers geproduceerd. Het merk staat garant voor kwaliteit en zorgvuldig ontwerp. Door de jaren heen heeft het bedrijf ook enkele andere merken aangekocht, zoals Hutschenreuter en Thomas. Tegenwoordig is het onderdeel van het Italiaanse Sambonet.

Meer weten over Rosenthal servies en porselein?

Mettre a Table is exclusief importeur van Rosenthal servies en porselein voor de horeca in Nederland. Op deze website ziet u al een klein overzicht van de prachtige producten. Ook kunt u de productcatalogus downloaden. Wilt u toch liever persoonlijk advies of een afspraak in onze showroom?  Neem dan contact met ons op

Het Duitse bedrijf Rosenthal maakt al sinds 1879 porselein. Inmiddels is het wereldwijd één van de belangrijkste bedrijven op het gebied van de gedekte tafel. Philip Rosenthal zou op 23 oktober 2016 100 jaar oud zijn geworden. Zijn invloed is van onvoorstelbaar grote waarde geweest voor het merk. Hij bracht namelijk visie, flair en nieuwe patronen. Zo werden er bijvoorbeeld samenwerkingen met verschillende ontwerpers, kunstenaars en  architecten door hem opgezet. Maar ook de werkomgeving en de manier van (samen) werken werden onder zijn invloed vernieuwd.

Rosenthal heeft meerdere absolute klassiekers geproduceerd. Het merk staat bovenal garant voor kwaliteit en zorgvuldig ontwerp. Door de jaren heen heeft het bedrijf ook enkele andere merken aangekocht, zoals Hutschenreuter en Thomas. Maar tegenwoordig is het onderdeel van het Italiaanse Sambonet.

Meer weten?

Mettre a Table is exclusief importeur van Rosenthal voor de horeca in Nederland. Op deze website ziet u al een klein overzicht van de prachtige producten. Maar u kunt ook de productcatalogus downloaden. Wilt u toch liever persoonlijk advies of een afspraak in onze showroom?  Neem dan contact met ons op

Collecties

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest