Rosenthal noviteiten: Junto & Tac

Rosenthal is onlangs met een aantal mooie nieuwe producten en uitvoeringen gekomen waar we u graag op attenderen. Wil u meer weten over onderstaande collecties? Neem dan contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en producten kunt u Mettre a Table volgen op Facebook, Instagram of LinkedIn of u onderaan deze pagina inschrijven voor onze nieuwsbrief.

TAC Stripes 2.0

Rosenthal brengt in het jaar van het Bauhaus-jubileum een eerbetoon aan de ontwerpen van Walter Gropius. TAC Stripes 2.0 laat Gropius’ het Stripes motief herleven. De collectie omvat een zwart porseleinen theeset in gelimiteerde oplage, met poeder-platina motief van fijne, handgetekende lijnen en een subtiele afwisseling tussen matte en glimmende oppervlakken en metallic schitteringen. Tevens bevat de collectie een uitvoering van het originele TAC porselein met een motief geïnspireerd op de façade van de Rosenthal porselein fabriek in Rothbühl (tevens een ontwerp van Walter Gropius).

Junto porselein – Opal Green

De succesvolle porselein collectie Junto van Rosenthal is aangevuld met een nieuwe kleur: Opal Green. De delicate groentint is een schitterende aanvulling op het bestaande aanbod Junto-kleuren: Ocean Blue, Pearl Grey en White.

Het harmonieuze Junto Opal Green straalt helderheid en openheid uit. Het verfijnde glazuur toont de koele kleurtonen van edelstenen en laat het subtiele diamantreliëf schitteren. Een rustige en bescheiden kleur, die toch een uitgesproken stempel drukt op de gedekte tafel.

Junto stoneware- Aquamarine & Alabaster

De succesvolle Junto collectie van Rosenthal is uitgebreid met twee nieuwe kleuren stoneware; een nieuwe blauwtint, Aquamarine en het krijtwitte Alabaster. Aquamarine wordt doorgaans gezien als de moeder der edelstenen. De naam alleen al is een duidelijke referentie naar de subtiele kleurnuances, reflecties en gelaagdheid van zeewater, van verfijnd licht tot diep donkerblauw. De circulaire kleurlagen van het nieuwe Junto-blauw weerspiegelen de oneindige variëteit. De combinatie met pastelkleuren beige en crème maken elk bord uniek. Junto Aquamarine brengt lichtheid en een aangename frisheid, een ware ‘joy de vivre’, naar de eettafel. Alabaster, een nieuw wit glazuur dat exclusief beschikbaar is voor vijf items uit de collectie, is een mix van eenvoud en tijdloze schoonheid. De subtiele kalkachtige tint kan worden gecombineerd met alle kleuren in de Junto-reeks.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest