Roomservice concepten

Mettre a Table helpt u bij het ontwikkelen en realiseren van effectieve en passende roomservice concepten. Van stijlvolle trolleys, tot functionele en slimme accessoires.

Roomservice

Tijden zijn veranderd: daar waar vroeger het restaurant alle aandacht kreeg en er eigenlijk geen ruimte was om een maaltijd te bereiden en deze naar de kamer te brengen, krijgt roomservice nu de aandacht die het verdient door het neerzetten van een goed en passend roomserviceconcept. Daarmee worden uw gasten extra in de watten gelegd tijdens een bezoek aan uw bedrijf.  U kunt als geen ander inschatten wat er voor de keuken en bediening haalbaar is, om tijdens een drukke service, roomservice aanvragen op een correcte manier bij de gast te krijgen. Hierbij is het belangrijk gerechten op de roomservicekaart te zetten, welke in de “rustige” uren goed kunnen worden voorbereid. Daarnaast is het van belang dat de kwaliteit van de gerechten niet te snel acheruit gaat als deze een “lange weg” moeten afleggen voordat deze bij de gast arriveren.

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

Stijlvol & Efficiënt

Sambonet biedt een aantal stijlvolle trolley’s in diverse uitvoeringen, al dan niet voorzien van een thermobox, klassieke en moderne cloches en porselein dat qua vorm een optimale indeling van het roomserviceplateau mogelijk maakt. Etageres, welke perfect op een roomserviceplateau gebruikt kunnen worden om zo ruimte te winnen een sfeervolle ambiance te creëren, dubbelwandige en ruimtebesparende wijnkoelers. En zo zijn er nog vele zaken op te noemen, die zeker niet in uw roomservicepresentatie mogen ontbreken. Mettre a Table laat het u graag zien!

Informatie of een afspraak plannen?

Bent u op zoek producten of advies op het vlak van roomservice? Mettre a Table zorgt voor een stijlvolle presentatie die handig is in het gebruik voor uw keuken en bediening en voor uw gasten.  

We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen bij u langs om onze collectie te tonen en met u mee te denken. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest