Revol – En Scene buffet presentatie

Normaal trappen wij het nieuwe jaar met veel plezier af tijdens de Horecava. Maar het zat er helaas ook dit jaar niet in… Omdat er toch een paar noviteiten zijn, die we u – beurs of geen beurs- graag willen laten zien, doen we het weer even digitaal:

Revol Pro – En Scene buffet presentatie

Met En Scene brengt Revol Pro een modulaire, zeer flexibele collectie buffetbenodigdheden. Een moderne en aantrekkelijke collectie die ook nog eens uitblinkt in innovatieve functionaliteit.

Innovatief koelsysteem

Eén van de eyecatchers van de En Scene buffet collectie is het mobiele koelstation. Een innovatief ontwerp dat de koude lucht effectief laat circuleren, maar condensatie tegengaat.

De collectie biedt de keuze uit trays van verschillende afmetingen, verwisselbaar, gemakkelijk vast te houden en ontworpen voor zowel dranken als voedsel. De in Frankrijk vervaardigde platen maken het eenvoudig aan de voedselhygiëne-eisen te voldoen. De basis van licht behandeld esdoornhout zorgt voor een elegante uitstraling

Een aantal polycarbonaat cloches, met een elegant, maar simpel ontwerp zijn lichtgewicht, gemakkelijk te desinfecteren en beschikbaar in 5 verschillende maten. Daarnaast bestaat de collectie nog uit een kleinere glazen cloche en een roldeksel voor het afsluiten van een koud buffet.

Meer weten over Revol, over deze collectie en onze andere buffetpresentatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie en bestellingen via info@mettre-a-table.com of +31 (0) 13 222 4400.

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest