Referenties & projecten

Delbrock is de nieuwe, exclusieve evenementenlocatie van Vaeshartelt in Maastricht. Mettre a Table  heeft voor onze vernieuwde locatie een prachtige mix van porselein, bestek en glaswerk geleverd! We zijn erg tevreden met de geleverde producten.

Super bedankt voor de goede service!

Luc van Neer

F&B Manager, Vaeshartelt, Delbrock en Kanjel

Lore is een internationaal opererend hotel management organisatie met een tweetal hotels in Amsterdam; het Pulitzer Hotel en Kimpton De Witt. Na een succesvol project te hebben voltooid in het Pulitzer, hoefde wij niet lang na te denken over wie we wilden vragen voor het volgende project, het inkleuren van het nieuwe restaurant concept Celia.

Mettre a Table en in het bijzonder Marc van Hulsbeek heeft ook deze keer een fantastisch product neergezet. Door het internationale karakter van onze organisatie, de cultuurverschillen en communicatielijnen, is het af en toe een uitdaging om over smaakgevoelige kwesties als porselein en glaswerk overeenstemming te bereiken. Dit is een proces van veel over en weer ontvangen en zenden van feedback. Marc is altijd heel ontvankelijk geweest voor deze feedback en door goed te luisteren zijn we tot een prachtig resultaat gekomen.

Jos van Hunen

Hotel Manager, Kimpton De Witt

De dienstverlening van Mettre a Table was super. Het is toch altijd zoeken naar welk bord precies voor welk gerecht en het heeft flink wat discussies binnen het team gekost voor we eruit waren. Marc was heel geduldig, behulpzaam en stond altijd klaar voor advies. Hij hoort al bijna bij ons team ?

Victoria Wilden

Directeur, Château Wittem

The relationship with METTRE a table goes long way back, we have done several projects together in the past, during my career back in The Netherlands. So it was only natural to see what they were able to provide when I was starting up LUX* North Male Maldives. Knowing the passion and dedication Marc & Ingrid would give to a project like this, I was very confident. After the first contact the project had right away his own look and feel. Every single aria was filled in with unique attention to details and great precision. Several tailor made unique and personalised items were introduced. We have 3 restaurants Beach Rouge, INTI, and Glow and they all have received their own unique look and feel. Also on the rooms side Mettre a Table was the right partner.

If I will have to describe METTRE a Table in a few single words,
Profficional, patient, creative, thinking out of the box, looking to the costumers needs, filling in the blanks, thinking with the costumer, looking for solutions, a partner that is not only in to make the deal but to build on a solid project and future relationship.

In the mean time we have stated working as well together for other LUX* properties to great satisfaction.
Marc & Ingrid, Thank you for your great support.

Dave Minten

Corporate Chef , THE LUX COLLECTIVE

Onglet is gevestigd in de oude slagerij van de familie Schürman in het Maastrichtse Wyck. Vlees is dan ook de rode draad in deze mooie horecazaak. Onglet bestaat uit een, aan de straat gelegen, winkelgedeelte waar o.a. belegde broodjes verkrijgbaar zijn en een restaurant, gelegen achter in de voormalige werkplaats van de slagerij. Mettre a Table heeft diverse materialen voor winkel en restaurant mogen leveren. 

Onglet, Maastricht

We vinden het belangrijk dat onze gasten zich écht thuis voelen in Wolfrath. Samen met Marc zijn we gekomen tot een tijdloos assortiment porselein passend bij het historische karakter van het Kasteel. Wij vinden de mix van Rosenthal en Sambonet zeer geslaagd en hopen er lang plezier van te hebben.

Bartho van der Heijden

Gastheer & beheerder, VDL Kasteel Wolfrath, Born

​Voor het – in het najaar van ’21 geopende – Lux* Grand Baie resort op mauritius, heeft Mettre a Table met veel plezier de volledige inventaris geleverd.

Van keukeninventaris, porselein, glaswerk en bestek tot een groot aantal eigen maatwerk producten. Extra bijzonder was dat er niet alleen de inventaris voor één enkel restaurant samengesteld, moest worden, maar dat er meerdere totaal verschillende restaurantconcepten zijn vormgegeven en uitgevoerd.

Lux* Grand Baie, Mauritius

In 1 oogopslag verliefd op het servies van Revol. En vanaf toen was ook de liefde voor Mettre a Table geboren. Een kleinschalig bedrijf waar aandacht en service echt voorop staat. Heel fijn contact met Marc & Ingrid gehad tijdens de oriëntatie en keuze van het porselein en glaswerk voor Glundr! Super service en goed advies. Zeker een aanrader!

Ivon van Bussel

Eigenaar, B&B Glundr

Doloris is een rooftop restaurant gelegen op de bovenste verdieping van het voormalige postkantoor aan de Spoorlaan in Tilburg. Het biedt een schitterend 360° panorama view en een groot dakterras. De menukaart van Doloris is even kleurrijk als de locatie zelf, van Aziatische dumplings tot Mexicaanse carnitas. Eigenstijdse streetfood uit alle windstreken, perféct voor shared dining. Daarbij serveert Doloris een keur aan bijzondere cocktails. Mettre a Table heeft het team van Doloris o.a. geholpen bij het samenstellen van het ideale porselein om de veelzijdige keuken optimaal te presenteren.

Doloris Rooftop, Tilburg

Mettre a Table is een leverancier uit duizenden. De persoonlijke service, samen nadenken over de juiste keuzes en een fantastische prijs kwaliteit verhouding. Marc en Ingrid leveren al enige tijd het servies en bestek voor de onderwijsrestaurants. Door de verhuizing naar onze nieuwe locatie hebben wij ook voor het onderwijshotel een nieuwe servieslijn gekozen. Marc heeft goed gekeken naar het concept en de uitstraling van ons authentieke pand. De natuurlijke materialen van het servies en presentatiemateriaal passen helemaal in de look & feel van de locatie.

Jessica Brant

Hotelmanager, De Rooi Pannen Breda

Ben zeer tevreden over de mooie en goede samenwerking met Mettre a Table, werken zeer professioneel en de persoonlijke aandacht die zij geven is buitengewoon fantastisch. Mettre a Table is zeer vernieuwend met hun porselein en is zeer nauwkeurig met het leveren van producten. Hopend nog zo vele jaren op een goede samenwerking met Mettre a Table.

Bart Vanderstukken

Restaurant Manager, Kruisherenhotel, Maastricht

Sinds september 2019 is Maastricht weer een mooie nieuwe horecazaak rijker. “Noon Maastricht is a hide-out, born from our love for underground dance, cold beers and happy food.” Mettre a Table heeft voor NOON Maastricht een breed pakket geleverd van bestek, porselein en glaswerk geleverd. Passend in het bijzondere concept, stijlvol, maar ook praktisch in gebruik.

NOON, Maastricht

Hotel Derlon is gelegen in hartje Maastricht, aan het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein. Vernoemd naar Franse chef-kok Louis Désiré Derlon (1827 – 1902), serveert het bijbehorende Restaurant Derlon gerechten waarbij verse streekproducten centraal staan. Mettre a Table heeft voor Derlon servies geleverd. Daarnaast hebben we voor de verschillende producten maatwerk vaatwaskorven ontwikkeld.

Derlon, Maastricht

Metre a Table is al jarenlang onze vaste leverancier voor al ons porselein, bestek en glaswerk. Met name de persoonlijke band met eigenaar Marc van Hulsbeek staat aan de basis van deze relatie. Ook in dit project was het fijn samenwerken en mag het resultaat er zijn. Metre a Table is Een betrouwbare partner die met je meedenkt, snel schakelt en altijd zijn afspraken nakomt.

Jean-Marc Beaumont

Eigenaar, Restaurant Harry's

​In regards to the professionalism of Mettre a table, I have found both Ingrid & Marc to be on their game. This was my first time using Mettre a Table from recommendations in the industry. I was very pleased from start to finish how they handled my most recent OS&E purchase for a new 200 room property in the Maldives. (…) Their range of items is extremely large. Their contacts are world wide and managing everything to arrive on time was completed with no stress to the client, as it so often can be. (…) 

I can’t recommend them enough, very reliable, pricing competitive, service excellent.

Matthew Small

Kitchen Concept, Design, Purchasing, Faarufushi Maldives

In oktober 2018 lieten Ralph en Jennifer Silvius hun stekje aan de Maastrichtse Kesselskade achter zich, om een gloednieuw panoramarestaurant te openen op de 8e verdieping van het Dormio hotel gelegen op de Dousberg. Een adembenemend mooie locatie en -nieuwbouw, dus- een volledig vrij in te vullen ‘wit doek’. Mettre a Table had het genoegen het interieur op het gebied van ‘de gedekte tafel’, volledig te mogen verzorgen.

Restaurant Rantree, Maastricht

We werken sinds jaar en dag naar grote tevredenheid samen met Mettre a Table. Marc en Ingrid beschouwen we echt als partners als het gaat om alles wat op tafel komt. Of het nou gaat om het snel naleveren van een klein item of juist om het uitwerken van een geheel nieuw concept, ze staan altijd voor je klaar. We willen graag onderscheidend zijn in hetgeen we doen en hoe we ons presenteren. Mettre a Table zorgt middels hun inspirerende ideeën dat dit volledig uit de verf komt.

Stefan Hazen

General Manager, Winselerhof, Landgraaf

Onze ervaringen met Mettre a Table zijn zeer positief. Alle adviezen zijn concreet en onderbouwd met goede kennis van de producten en trends. Daarnaast is de samenwerkingssfeer erg prettig: persoonlijk en professioneel. Mettre a Table kent ons bedrijf inmiddels zeer goed en ze zijn oprecht geïnteresseerd in de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf zonder het menselijke/maatschappelijke aspect uit het oog te verliezen.

Jurriaan van der Valk

Adjunct Directeur, Pullman Eindhoven Cocagne

Het servies draagt positief bij aan hoe gerechten uit onze keuken voor onze gasten worden gepresenteerd.

Desmond Ruitenbeek

Hospitality Manager, Kasteel De Vanenburg

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest