Project: Winselerhof, Landgraaf

De Winselerhof – onderdeel van Oostwegel Group- is een hotel gevestigd in een karaktervolle herenboerderij in Zuid-Limburg. Een unieke locatie die maatwerk en verfijnde afstemming verdient.

Om de buffetinrichting en tafelindeling feilloos te laten aansluiten op de authentieke sfeer van het prachtige pand hebben we een bijzondere samenstelling van porselein, bestek, glaswerk en maatwerk elementen ontwikkeld. Voor het ontbijtbuffet zijn diverse maatwerk stukken ontworpen en uitgevoerd. Voor de roomservice werken maatwerk houten trays ontwikkeld. De tafels zijn gedekt met o.a. junto stoneware, en -ook speciaal op maat gemaakte!-  houten servetringen. Een gesatineerde uitvoering van Sabonet’s Sintesi bestek maakt, met zijn mooie matte uitstraling, het plaatje compleet!

Op zoek naar porselein, bestek of glaswerk voor uw horeca onderneming? Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het samenstellen, begroten en leveren van uw inventaris. Neem voor informatie contact op via info@mettre-a-table.com.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest