Project: Pullman Eindhoven Cocagne

Pullman Eindhoven Cocagne is een prachtig 4-sterrenhotel midden in het centrum van Eindhoven. Mettre a Table heeft voor het à la carte restaurant van het Pullman hotel ‘de tafel mogen dekken’. Voor dit sfeervolle restaurant hebben we een unieke combinatie  gemaakt van producten en merken die exclusief door Mettre a Table worden geleverd. Het resultaat is een bijzondere tafel set-up met onder andere stukken porselein van Revol Equinoxe, het Sambonet Sintesi bestek -uitgevoerd in een karakteristieke antique finish-, Stolzle Olympic waterglazen en de elegante wijnglazen van Schott Zwiesel.

Bent u ook op zoek naar servies, bestek of glaswerk voor uw horecaonderneming, of wilt u advies bij de opmaak van uw gedekte tafel? Neem contact op via info@mettre-a-table.com voor een afspraak of informatie.

Onze ervaringen met Mettre a Table zijn zeer positief. Alle adviezen zijn concreet en onderbouwd met goede kennis van de producten en trends. Daarnaast is de samenwerkingssfeer erg prettig: persoonlijk en professioneel. Mettre a Table kent ons bedrijf inmiddels zeer goed en ze zijn oprecht geïnteresseerd in de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf zonder het menselijke/maatschappelijke aspect uit het oog te verliezen.

Jurriaan van der Valk

Adjunct Directeur, Pullman Eindhoven Cocagne

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest