Project: Onglet, Maastricht

Slagerij 2.0

Onglet is een recent geopende, nieuwe, frisse zaak in het Maastrichtse Wyck. Gevestigd in de oude slagerij van de familie Schürman, is vlees de rode draad in deze mooie horecazaak. Onglet bestaat uit een, aan de straat gelegen, winkelgedeelte waar o.a. belegde broodjes verkrijgbaar zijn en een restaurant, gelegen achter in de voormalige werkplaats van de slagerij.

Winkelpresentatie & gedekte tafel

Mettre a Table heeft voor de winkelpresentatie diverse melamine presentatiematerialen geleverd van Paderno. Daarnaast hebben we de tafel mogen dekken van het bijzondere restaurant. Een combinatie van Arzberg Joyn en Rosenthal Junto porselein en bestek Cream (Sambonet) in een mat ‘antique’ finish vormen de basis. Speciaal ontwikkelde maatwerk placemats en onderzetters maken het een uniek en eigen geheel.

Bent u op zoek naar geschikt porselein, bestek, glaswerk of keukeninventaris? Of zoekt u bijzonder maatwerk om uw presentatie compleet te maken? We adviseren u graag! Neem contact op via info@mettre-a-table.com om een kennismaking te plannen.

Fotografie: Guy Houben | Meer info: www.onglet.nl

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest