Project: NOON Maastricht

Sinds september 2019 is Maastricht weer een mooie nieuwe horecazaak rijker. “Noon Maastricht is a hide-out, born from our love for underground dance, cold beers and happy food.” Een unieke zaak, waar Mettre a Table met veel plezier een bijdrage aan heeft geleverd. 

NOON Maastricht

Gelegen aan de Maas, verscholen onder de de Wilheminabrug ligt NOON. ‘Het jongste zusje van Club COMPLEX’, de underground nightclub die er direct naast ligt. NOON is de plek voor de Bourgondische liefhebber van het uitgaansleven.

Een hippe hide-out voor de liefhebber van goed eten waar je gelukkig van wordt. Een plek om lekker te blijven hangen en te genieten van bijzondere cocktails, mooie wijnen en speciale bieren. Bij NOON hoef je niet op de tijd te letten. De keuken is dagelijks (met uitzondering van de dinsdag) geopend tot 22:00 uur en ook daarna kun je nog tot sluit genieten van goede borrelplanken en hapjes die de gemiddelde ‘late night snack’ ver overstijgen.

Sfeer, stijl & functie

Mettre a Table heeft voor NOON Maastricht een breed pakket geleverd van bestek (Sambonet, Antique finish), porselein en glaswerk geleverd. Passend in het bijzondere concept, stijlvol, maar ook praktisch in gebruik.

Bent u op zoek naar nieuw porselein, bestek of glaswerk voor uw horecaonderneming? Of zoekt u bijzonder maatwerk om uw horecaconcept vorm te geven? We adviseren u graag! Neem contact op via info@mettre-a-table.com om een afspraak te plannen.

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest