Project: Kruisheren hotel, Maastricht

Het 5 sterren Kruisherenhotel in Maastricht is gevestigd in het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster in het centrum van Maastricht. Het hotel is aangesloten bij Design Hotels en is onderdeel van Oostwegel Collection. De unieke combinatie van geschiedenis en bijzonder, hedendaags design leverde het hotel de ‘Dutch Hotel Award 2017’ op. Aan Mettre a Table de uitdagende taak dit bijzondere hotel te voorzien van porselein, bestek en glaswerk! 

Een dergelijke locatie vraagt natuurlijk om een perfecte afstemming van elementen. Qua interieur is er door het hele pand gekozen voor een strakke en moderne invulling. Uitdagend en apart, maar niet over de schreef. Hier en daar een kleine knipoog naar het verleden, maar geenszins concurrerend met de uitgesproken historische elementen van het pand zelf.

Voor het hotel en bijbehorend restaurant levert Mettre a Table al enkele jaren Sambonet, Rosenthal en Arzberg. We zijn doorlopend betrokken bij de afstemming van het porselein op de actuele kaart en de wensen van de chef en zoeken daar waar nodig naar passende nieuwe elementen. Om op elk moment, bij elke nieuwe kaart, een perfecte en originele tafelpresentatie te blijven leveren. 

Meer weten?

Bent u ook op zoek naar geschikt porselein, bestek of glaswerk voor uw horecaonderneming? Neem contact op via info@mettre-a-table.com voor een afspraak of informatie.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Volg Mettre a Table op Facebook of Instagram of meldt u aan voor onze nieuwsbrief via het formulier onderaan de pagina. 

Ben zeer tevreden over de mooie en goede samenwerking met Mettre a Table, werken zeer professioneel en de persoonlijke aandacht die zij geven is buitengewoon fantastisch. Mettre a Table is zeer vernieuwend met hun porselein en is zeer nauwkeurig met het leveren van producten. Hopend nog zo vele jaren op een goede samenwerking met Mettre a Table.

Bart Vanderstukken

Restaurant Manager,, Kruisherenhotel, Maastricht

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest