Project: Kasteel Wolfrath

Kasteel Wolfrath, gelegen in Limburg in de buurt van Born, is een 17e eeuws kasteel dat onlangs door VDL nieuw leven in is geblazen als gastenverblijf en locatie voor zakelijke evenementen. Mettre a Table leverde een passend porselein voor deze sfeervolle historische bedrijfslocatie. 

Kasteel Wolfrath

In 2015 kocht VDL het ruim 400 jaar oude kasteel en werd gestart met een grondige en hoognodige restauratie. Inmiddels is het pand geschikt gemaakt voor een kort of langer verblijf voor medewerkers en relaties van VDL. Er is een aantal comfortabele gastenkamers gerealiseerd en een sfeervolle conferentieruimte die ook zeer geschikt is voor diners en andere evenementen.

Historisch maar tijdloos

Een bijzondere en historische locatie als het kasteel Worfrath vraagt om een passend en verfijnd servies. Mettre a Table adviseerde en leverde o.a. een mooi en tijdloos porselein van Rosenthal en Sambonet bestek.

Wilt u ook een porselein dat uw horecaconcept versterk, maar ook functioneel is? Mettre a Table adviseert en levert glaswerk, bestek en porselein voor de horeca. Neem contact op via info@mettre-a-table.com om een afspraak te plannen.

We vinden het belangrijk dat onze gasten zich écht thuis voelen in Wolfrath. Samen met Marc zijn we gekomen tot een tijdloos assortiment porselein passend bij het historische karakter van het Kasteel. Wij vinden de mix van Rosenthal en Sambonet zeer geslaagd en hopen er lang plezier van te hebben.

Bartho van der Heijden

Gastheer & beheerder, VDL Kasteel Wolfrath

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest