Project: Hotel Kontakt der Kontinenten

Op vrijdag 4 september 2020 opende conferentiehotel Kontakt der Kontinenten het gloednieuwe ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’. Het resultaat van een uitgebreide verbouwing. Mettre a Table verzorgde, met aandacht voor mens en natuur, de buffetinrichting en tafelaankleding voor het prachtige conferentiehotel.  

Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is een voormalig missiehuis en klooster in het nationale park De Utrechtse Heuvelrug. “Een eigentijdse locatie met een rijke historie.” Het hotel beschikt over 130 hotelkamers, 25 conferentiezalen, een bostuin voor recreatie, een evenementenveld voor activiteiten en nu dus het gloednieuwe KonneKt.

“Het restaurantgedeelte van KonneKt biedt ruimte aan 240 gasten en is onder andere uitgerust met een multifunctioneel foodcourt met frontcooking- en sappenstation. Gasten kunnen hier genieten van een veelzijdig assortiment aan eten en drinken, maar natuurlijk ook van het panoramische uitzicht op de bostuin.”

Voor het nieuwe restaurant heeft Mettre a Table een passende tafelaankleding en buffetinrichting mogen samenstellen.

Mooi én maatschappelijk verantwoord

Bij de samenstelling van de nieuwe inventaris is veel aandacht besteed aan mens en natuur. Door gebruik te maken van duurzame en circulaire materialen bijvoorbeeld. En door de toepassing van bijzonder maatwerk dat we ontwikkelden in samenwerking met werkplaats Poubelle in Tilburg. (Klik hier voor meer informatie over onze eigen houten buffetcollectie Buff@).

Het oude porselein is ingeruild voor o.a. de schitterende Equinoxe serie van Revol. Mettre a Table zorgde ervoor dat het ingeruilde porselein weer een goede en verantwoorde bestemming kreeg. (Een groot deel is bijvoorbeeld toegezegd aan werkplaats La Poubelle, waar het in de bedrijfskantine een tweede leven krijgt!)

Wilt u meer weten over dit project? Of bent u zelf op zoek naar advies voor uw restaurantinventaris? Neem contact op via info@mettre-a-table.com om een afspraak te plannen.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest