Project: Harry’s Maastricht

De relatie met Hotel Beaumont, waaronder ook Restaurant Harry’s valt, gaat al ruim 20 jaar terug. Afgelopen jaar werd het restaurant volledig vernieuwd. Met heel veel plezier is Mettre a Table aangeschoven, om de realisatie van Harry’s 2.0 mee vorm te geven en de begeleiden. Een prachtige transformatie van één van onze favoriete pareltjes in het zuiden!

Harry’s Maastricht

Hotel Beaumont is al sinds 1912 gevestigd in een monumentaal pand aan de elegante Wycker Brugstraat van Maastricht. Een begrip in de regio. Beaumont staat voor ‘klassieke allure, tijdloos design en een focus op comfort, service en gastvrijheid’. Zo ook het gerenommeerde restaurant Harry’s, dat op de begane grond gevestigd is. Een ‘luxe brasserie’, waar van de beste -veelal lokale- producten, internationaal getinte gerechten worden gemaakt.

Onlangs heeft Harry’s een uitgebreide metamorfose ondergaan. Het restaurant is volledig verbouwd. Natuurlijk zijn ook het porselein, bestek en glaswerk meegenomen in de vernieuwing om het totaalplaatjes compleet te maken. Het resultaat is een zaak met een dynamische, kosmopolitische uitstraling. Chic, maar ingetogen.

Zoeken en meedenken

In een tijd waarin de branche het zwaar heeft, zoals tijdens de afgelopen coronamaanden, is het zaak creatief te zijn. Daarom hebben we voor de vernieuwing van Harry’s Maastricht in nauwe samenspraak een combinatie gemaakt van nieuw materiaal, inruil én hergebruik. Het Sambonet bestek (Linea Q) bijvoorbeeld, beviel nog steeds zo goed dat ervoor gekozen is dit niet te vervangen, maar in de fabriek in Italië te laten voorzien van een nieuwe Antique finish. Verder is een groot deel van de oude inventaris ingeruild, om de vernieuwing te kunnen realiseren. Het is een bijzonder mooie mix geworden. Met o.a. porselein uit de collecties Rosenthal Junto StonewareRevol No.W en Equinoxe en Fine2dine. Naast items uit onze vaste collectie ontwikkelden we ook maatwerk, zoals een custom-made marmeren botertipje.

Mooi om op deze manier in een lange termijn relatie te kunnen meegroeien, denken en adviseren. We zijn trots op het mooie resultaat dat we samen – juist in deze tijd!- hebben neergezet. Dit Maastrichtse icoon kan er weer even tegenaan!

Op zoek naar advies?

Bent u bezig met een nieuwe zaak of de vernieuwing van uw huidige horeca onderneming? Mettre a Table heeft de collectie, ervaring en het netwerk om voor elk project een passend advies samen te stellen. Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op via +31 6 552 33 472 of info@mettre-a-table.com

Metre a Table is al jarenlang onze vaste leverancier voor al ons porselein, bestek en glaswerk. Met name de persoonlijke band met eigenaar Marc van Hulsbeek staat aan de basis van deze relatie. Ook in dit project was het fijn samenwerken en mag het resultaat er zijn. Metre a Table is Een betrouwbare partner die met je meedenkt, snel schakelt en altijd zijn afspraken nakomt.

Jean-Marc Beaumont

Eigenaar, Harry's Maastricht

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest