Project: Glundr, Heusden

Glundr is een schitterende nieuwe B&B, feest- en trouwlocatie in Heusden (NB). Hier geniet u van ultieme gastvrijheid, luxe en warmte. Een bijzonder sfeervolle accommodatie waar Mettre a Table een bijzondere mix van materialen heeft mogen leveren.

Glundr

Glundr is een bijzondere hospitality locatie, bestaande uit 7 gastenkamers, een privé wellness en een ruime feest-, trouw- of vergaderlocatie. De accommodatie is gelegen in het buitengebied van Asten-Heusden, omgeven door prachtige natuur. Het is dan ook de perfecte plek om echt tot rust te komen. Het interieur is met veel liefde en aandacht voor detail vormgegeven. Elke gastenkamer heeft zijn eigen sfeer, maar echtheid, luxe en privacy staan overal centraal.

Een stijlvolle mix

Mettre a Table heeft voor Glundr een mooi totaalpakket mogen leveren, van bestek, porselein en glaswerk. We hebben een bijzondere mix voorgesteld, aansluitend bij de warme, stijlvolle uitstraling van de B&B. Voor het porselein hebben we een combinatie geleverd van organische bestseller Rosenthal Junto en het het klassieke, elegante Rosenthal Aida. Als bestek is de Cream collectie van Arthur Krupp (Sambonet) afgewerkt met de Antique finish, voor een romantische uitstraling. Daarnaast hebben we glaswerk van Stölzle Quatrophil geleverd. Voor de kleinschalige wellness hebben we bovendien het bijzondere theeservies Revol Pekoe mogen leveren.

Het is een mooie mix geworden die naadloos aansluit bij het sfeervolle interieur. Om te glunderen!

Bent u ook op zoek naar geschikt glaswerk, bestek of porselein voor uw restaurant of hotel? Wij adviseren u graag en leveren zowel maatwerk als een breed assortiment hoogwaardige merken. Neem contact op via info@mettre-a-table.com.

In 1 oogopslag verliefd op het servies van Revol. En vanaf toen was ook de liefde voor Mettre a Table geboren. Een kleinschalig bedrijf waar aandacht en service echt voorop staat. Heel fijn contact met Marc & Ingrid gehad tijdens de oriëntatie en keuze van het porselein en glaswerk voor Glundr! Super service en goed advies. Zeker een aanrader!

Ivon van Bussel

Eigenaar, Glundr

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest