Project: Een zomers porselein i.s.m. Cheaque

Cheaque is een Brabants allround marketingbureau, ‘Van alle markten thuis, met alle creativiteit onder één dak.’. In opdracht van CVT Keukens, ontwikkelden zij een concept voor een zomeractie, Het keukenbedrijf was op zoek naar een ’toffe, unieke give away’. Het team van Cheaque bedacht een bijzonder servies, dat met kreten als ‘Pasnestcouque’, ‘Ontbaite’ en ‘Aaieurdopje’ gegarandeerd een glimlach naar de ontbijttafel brengt.

Cheaque benaderde Mettre a Table voor de uitvoering van het servies. (Bekijk hier het project.) Wij leverden met veel plezier het porselein en de vrolijke bedrukking. Een nieuw collectorsitem wat ons betreft!

Bent u ook op zoek naar een mooi relatiegeschenk of wilt u advies over bedrukking van porselein of glaswerk?  Neem contact op via info@mettre-a-table.com voor persoonlijk advies. 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest