Project: Derlon Maastricht

Hotel Derlon is gelegen in hartje Maastricht, aan het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein. Vernoemd naar Franse chef-kok Louis Désiré Derlon (1827 – 1902), serveert het bijbehorende Restaurant Derlon gerechten waarbij verse streekproducten centraal staan. Mettre a Table heeft voor Derlon servies geleverd. Daarnaast hebben we voor de verschillende producten maatwerk vaatwaskorven ontwikkeld.

Het bereiken van een bijzondere presentatie, afgestemd op het bedrijf, de kaart en de wensen en stijl van de chef vormen de basis van onze dienstverlening. Vanuit onze praktische horeca achtergrond, kijken we bij Mettre a Table echter altijd verder dan de esthetiek van de presentatie.

Voor Derlon leverden we o.a. porselein Junto van Rosenthal, een prachtig, organisch gevormd servies. Organisch gevormd servies is tegenwoordig zeer in trek en wordt ook door gasten erg gewaardeerd. Organisch gevormd servies is echter lastiger te stapelen en te verwerken dan traditioneel rond servies. Om ook de praktische handelingen áchter de schermen soepel te laten verlopen hebben we speciaal ontwikkelde korven laten maken. Een maatwerk vaatwaskorf en bordenstapelaar, afgestemd op het desbetreffende servies, zorgt bij het debrasseren, spoelen en transporteren van het porselein voor meer gebruiksgemak, een betere stapeling en een vermindering in breuk,

Bij Mettre a Table streven we in onze adviezen altijd naar een goede balans tussen esthetiek en functionaliteit. Voor praktische problemen worden nieuwe, creatieve oplossingen gezocht. Wilt u meer weten over ons assortiment horeca servies of zit u met een praktische probleem waar u graag eens over zou willen sparren? Neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest