Project: Celia, Kimpton de Witt Amsterdam

In navolging van het Pullitzer hotel in Amsterdam, heeft Mettre a Table ook voor het nieuwe Kimpton de Witt in Amsterdam porselein, glaswerk en bestek mogen leveren. Een uitdagende klus, met een prachtig resultaat!

Restaurant Celia – Kimpton De Witt Amsterdam

Het Kimpton de Witt hotel in Amsterdam is een schitterend 5-sterren hotel dat onderdeel uitmaakt van de Lore Group. Het hotel-restaurant, Celia, is onlangs volledig verbouwd en vernieuwd.  Zowel het interieur van het restaurant en de bar, als de diverse banqueting zalen hebben een metamorfose ondergaan. Het restaurant heeft een lichte, open, stedelijke uitstraling en een modern-Amerikaanse keuken.

Na een succesvolle samenwerking bij het Pullizer hotel in Amsterdam (ook onderdeel van de Lore Group), mocht Mettre a Table ook hier de tafels dekken.

Internationale samenwerking

Het was een uitdagend project, met name door de intensieve internationale samenwerkingen. Een Londens design team begeleidde de vernieuwing van het restaurantconcept en ook vanuit het hoofdkantoor in Amerika werd intensief meegekeken. In nauwe samenspraak met Hotel manager Jos van Hunen, hebben we in een reeks presentaties een mooi totaalplaatje samengesteld. Bij de uitlevering waren we persoonlijk aanwezig, om geleverde materialen direct te kunnen controleren en eventuele problemen snel te kunnen oplossen.

Een eigenzinnige mix

Mettre a Table heeft voor Celia de ‘gedekte tafel’ verzorgd, het glaswerk en overige materiaal voor bar- en restaurant. Ook de buffetpresentatie en banqueting zijn in het totaalconcept meegenomen. Het is een unieke en eigenzinnige mix geworden van o.a. RVS bestek van Sambonet (Linear), Rosenthal, Thomas en Arzberg (Cucina Colori Black), maar ook enkele bijzondere gietijzeren producten uit de STAUB coillectie (ontwikkeld door Paul Bocuse!) van Demeyere.

Wilt u meer weten over dit project? Of bent u zelf op zoek naar advies voor uw restaurantinventaris? Neem contact op via info@mettre-a-table.com om een afspraak te plannen.

Lore is een internationaal opererend hotel management organisatie met een tweetal hotels in Amsterdam; het Pulitzer Hotel en Kimpton De Witt. Na een succesvol project te hebben voltooid in het Pulitzer, hoefde wij niet lang na te denken over wie we wilden vragen voor het volgende project, het inkleuren van het nieuwe restaurant concept Celia.

Mettre a Table en in het bijzonder Marc van Hulsbeek heeft ook deze keer een fantastisch product neergezet. Door het internationale karakter van onze organisatie, de cultuurverschillen en communicatielijnen, is het af en toe een uitdaging om over smaakgevoelige kwesties als porselein en glaswerk overeenstemming te bereiken. Dit is een proces van veel over en weer ontvangen en zenden van feedback. Marc is altijd heel ontvankelijk geweest voor deze feedback en door goed te luisteren zijn we tot een prachtig resultaat gekomen.

Marc & Ingrid, hartelijk dank voor de fijne samenwerking en ik hoop dat we samen nog vele projecten mogen voltooien

Jos van Hunen

Hotel Manager , Kimpton De Witt

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest