Over ons

Maak kennis met Mettre a Table

Mettre a Table is (exclusief) leverancier van Sambonet, Paderno, Rosenthal, Cookplay en vele andere topmerken in glaswerk, bestek en porselein. Daarnaast levert Mettre a Table advies bij ontwerp en realisatie van buffetinrichting, roomserviceconcepten, keukeninventaris en ‘de gedekte tafel‘. 

Mettre a Table is opgericht door Marc en Ingrid van de Hulsbeek. Zij zijn beiden opgeleid aan de (internationale) hotelschool en gedreven door een diepe passie voor de horeca. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de branche vindt u in Mettre a Table een sparringpartner die uw taal spreekt. Wij geloven dat voor een optimale beleving alle details moeten kloppen. We hebben de creativiteit en kennis in huis om samen met u iets bijzonders neer te zetten. Ook beschikken we ook over de operationele en organisatorische ervaring om mee te denken over de práktische kant van zaken.

Hoewel leverancier, is Mettre a Table geen webshop. Wij willen onze klanten leren kennen. Om persoonlijk, passend advies en uitmuntende service te kunnen leveren en een duurzame, lange-termijn relatie op te bouwen.

Mettre a Table heeft een showroom in het centrum van Tilburg. Deze is op afspraak te bezoeken. Met de ‘showroom op wielen’ is het tevens mogelijk om op locatie onze collectie te ontdekken.

Rewvol Adelie horecaservies

Kennismaken?

Bent u op zoek naar een bijzonder bestek, glaswerk of porselein voor uw hotel of restaurant, of wilt u persoonlijk advies en eens vrijblijvend kennismaken? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom of komen bij u langs met onze ‘mobiele showroom.

Plan een afspraak via ons contactformulier of neem contact met ons op via  info@mettre-a-table.com of 013 222 4400.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest