Ontbijtpresentatie & buffet

De belangrijkste maaltijd van de dag mag wel wat meer aandacht krijgen. Niet in de laatste plaats omdat het ontbijt een steeds belangrijker onderdeel wordt van de restaurantomzet.

Combineer topmerken voor een fraai ontbijt presentatie buffet

Prikkel uw gasten. Dit kan bijvoorbeeld door het ontbijt bij de check-in goed onder de aandacht te brengen. Eenmaal in de ontbijtruimte moet de gast vervolgens worden verrast door de presentatie van het ontbijtbuffet. Laat uw gasten voelen dat deze met veel zorg is gekozen.

Het uitgebreide Radici Buffet System van Sambonet vormt een veelzijdige basis en laat zich goed combineren met producten van bijvoorbeeld Craster, Ook merken als Frilich en APS kunnen een goede aanvulling vormen. Daarnaast leveren en ontwikkelen wij specifiek ontworpen en maatwerkproducten. Zo kunnen wij voor elk project een passende en altijd unieke ontbijtpresentatie verzorgen.

Rewvol Adelie horecaservies

Maak een onvergetelijke indruk

Breng het gevoel van de warme bakker naar uw ontbijtruimte! Bij Mettre a Table zijn we altijd op zoek naar nieuwe, originele presentatie mogelijkheden. Zo ook voor de presentatie van vers brood bij het ontbijt. Hiervoor bieden wij diverse verrassende alternatieven voor de traditionele broodmand. Informeert u bijvoorbeeld eens naar ons bijzondere assortiment  walnotenhouten presentatieplateau’s. Daarnaast zijn, voor de meer fijne confisserie, ook onze houten schalen en kommen een leuk alternatief.

Naast het ‘uiterlijk’ denken we ook graag met u mee op het gebied van GreenKey. Heeft u er al een over nagedacht om uw (kostbare!) papieren placemats te vervangen door een herbruikbaar alternatief? Mettre a Table levert onder anderen een breed assortiment placemats van Sambonet. Deze zijn beschikbaar in talloze dessins en gemaakt van geweven nylon. De placemats zijn ten eerste veel minder belastend voor het milieu. Bovendien is een lange levensduur gegarandeerd.

Screening van het ontbijt: presentatie buffet en gedekte tafel

Mettre a Table geeft u graag advies over het efficient inrichten en presenteren van het ontbijt. Wij analyseren het ontbijt in één of meerdere sessies. Daarna ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een verbeteradvies. Natuurlijk wordt hierbij gekeken naar de praktische kant van de zaak en het kiezen van breed inzetbare materialen. Kortom, het doel van Mettre a Table is om samen met u de optimale situatie neer te zetten en de gast een onvergetelijke indruk achter te laten.

Rewvol Adelie horecaservies

Informatie of een afspraak plannen?

Bent u op zoek naar producten om uw ontbijtpresentatie compleet te maken of bent u op zoek naar een geheel nieuwe aanpak en wilt u advies-op-maat? 

We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg of komen bij u  langs met onze ‘mobiele showroom’ om u onze collectie te tonen en met u mee te denken. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest