Nieuwe Sambonet aanbieding: bestek tot 35% korting!

Bent u op zoek naar nieuw bestek voor uw horecazaak? Profiteer bij Mettre a Table nu van kortingen oplopend tot 35% op diverse Sambonet collecties.

Toonaangevend producent van professioneel keukengerei, porselein en bestek Sambonet biedt een uiteenlopend aanbod bestekcollecties voor de horeca. Van klassiek tot tijdloos modern design. In uiteenlopende uitvoeringen en met de afwerking die úw gedekte tafel compleet maakt.

Mettre a Table is al jaren trotse importeur van Sambonet voor de horeca in Nederland. Keer op keer blijken Sambonet bestekseries een duurzame en dankbare investering en een waardevolle toevoeging voor élke tafelaankleding. Met veel plezier kondigen we dan ook een aantrekkelijke kortingsactie aan van Sambonet. Diverse populaire collecties worden nu aangeboden met kortingen oplopend tot wel 35%. Onderstaand ziet u een impressie van de actieartikelen.

Klik hier voor de brochure en prijslijst, of neem contact met ons op via +31 6 552 33 472 of info@mettre-a-table.com. We bekijken graag of we de collectie en uitvoering van úw keuze met korting kunnen leveren.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest