Nieuwe modellen accu tafellampen

Sompex heeft onlangs twee mooie nieuwe modellen tafellampen op de markt gebracht die we graag onder de aandacht brengen.

Flora

De tafellamp FLORA van hoogwaardig aluminium en elegant, helder design biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor binnen en buiten. In een restaurant of bij een etentje op het terras – de outdoor tafellamp met touchdimmer zorgt altijd voor een perfecte ambiance met minimale benodigde ruimte! Met de magnetische oplaadkabel kan de FLORA op elk moment gemakkelijk worden opgeladen. De batterij van de lamp gaat maximaal 88 uur mee op een volle lading.

Beschikbaar in verschillende kleuren.

 

Flora- tafellamp acculamp Sompex

Alva

De mobiele LED-lantaarn ALVA van polycarbonaat en aluminium met praktische draagriem kan eenvoudig overal worden meegenomen, neergezet of opgehangen waar licht nodig is! De ALVA kan gemakkelijk worden opgeladen met de meegeleverde oplaadkabel en garandeert een harmonieuze feel-good sfeer, waar u ook bent!

Dankzij beschermingsklasse I65 kan de buitentafellamp in elke gewenste buitenruimte worden gebruikt. Als bijzonder hoogtepunt is de LED-lamp traploos dimbaar. U kunt kiezen tussen klassieke verlichting en warm, flikkerend kaarslicht. De batterij gaat tot 82 uur mee op een volle lading.

Neem voor een overzicht van onze tafelverlichting een kijkje bij ons assortiment of download de productbrochureVoor meer informatie en bestellingen kunt u contact opnemen via info@mettre-a-table.com of +31 (0)6 5523 3472

Sambonet Jungle bestek

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest