Nieuwe Arthur Krupp bestek collecties

Nieuw van Arthur Krupp: Bestekcollecties Queen, Idea en Feel

Komend seizoen presenteert Arthur Krupp een aantal stijlvolle nieuwe bestekcollecties: Queen, Idea en Feel. Allen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen. 

Kleuren & afwerkingen

  • De “Vintage” finish zorgt door middel van een reeks van industriële processen, dat het materiaal een origineel “versleten” effect krijgt.
  • PVD is een speciale coating die onder hoge druk op het RVS wordt aangebracht en het bestek geheel vaatwasmachinebestendig maakt en een lange levensduur garandeert. De coating kan worden uitgevoerd in zwart, koper, goud en champagne.
  • Met Vintage PVD worden de processen gecombineerd om door middel van textuur en kleur een origineel en persoonlijk bestek te creëren.
  • De “Antique” finish wordt door middel van een behandeling onder hoge druk gerealiseerd en zorgt voor een mat, gesatineerd effect. Het levert een zachte, romantische uitstraling op.
  • Verzilverd. het verzilveringsproces van Arthur Krupp levert een zilverlaag-hardheid op van tot 2 keer meer dan traditionele verzilvering. Extreme helderheid en een zuiverheid van 999,5%.

Meer weten?

Neem contact met ons op per e-mail of download hier de productcatalogus Arthur Krupp 2021

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest