Nieuw van Sambonet: Opera & Kyma buffetcollecties

Tijdens de afgelopen Host Milan presenteerde Sambonet o.a. twee prachtige nieuwe collecties buffetbenodigdheden: Opera en Kyma.

Sambonet Kyma

Kima is een innovatieve serie buffet-elementen van de hand van ontwerper Serena Confalonieri. De collectie wordt gekenmerkt door de vloeiende, doorlopende lijn die de verschillende producten definieert en omlijnt.

De collectie wordt uitgevoerd in 18/10 roestvrij staal, verkrijgbaar in zilveren afwerking, Hi-Tech, PVD Rum en PVD Gold.

Sambonet Opera

Sambonet Opera bestaat uit zeven elementen in verschillende vormen, structuren en kleuren. Een praktisch en modulair systeem van in afmeting-aanpasbare buffetelementen.

De sterk geometrische items worden uitgevoerd in stevig RVS en zijn verkrijgbaar met de gloednieuwe Diamond afwerking, in goud of roségoud. Deze bijzondere afwerking geeft het ontwerp extra stijl en verfijning.

De items zijn licht in gewicht en daardoor zeer eenvoudig in opbouw en gebruik.

Heeft u interesse in de Sambonet buffet collecties of andere oplossingen voor een bijzondere en praktische buffetopbouw? Wij leveren advies, uiteenlopende collecties en zelfs maatwerk. Neem contact op via  +31 6 552 33 472 of info@mettre-a-table.com  voor informatie of een adviesgesprek. 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest