Nieuw: Sambonet Diamond finish

Sambonet Diamond

Sambonet staat garant voor kwaliteit en betrouwbare degelijkheid. Maar zeker ook voor stijl en innovatie! Zij weten zichzelf continue opnieuw uit te vinden en de markt te vernieuwen. Zowel in producten als in afwerkingen.

Ook tijdens de afgelopen Fiera Milano (Host Milan) eind oktober, wist Sambonet weer te verrassen. In navolging van eerdere finishes Antique en Vintage, presenteerde Sambonet weer een nieuwe bijzondere afwerking: de Diamond finish.

De bijzondere textuur van Sambonet Diamond maskeert op subtiele wijze eventuele gebruikssporen. Tegelijkertijd geeft het de producten juist een luxe uitstraling. Het zorgt bovendien voor een prettige, zachte aanraking. Een slimme en stijlvolle nieuwe innovatie. Net als de andere finishes kan ook de Diamond finish worden uitgevoerd met een vaatwasmachinebestendige PVD coating in goud, koper, zwart of champagne.

 

Interesse?

Meer weten over Sambonet Diamond? Neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Wilt u meer weten over Sambonet? Bekijk hier een impressie van het aanbod. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe trends en producten? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest