Nieuw van Arzberg: Cucina Colori black & Tric Sunshine

Naast het eerder aangekondigde uitbreiding van collectie Joyn in mintgroen (zie: “Prijswinnende Joyn (Arzberg) collectie uitgebreid“) heeft Arzberg onlangs nog een tweetal nieuwe productlijnen geïntroduceerd: Cucina Colori Black en Tric Sunshine. Onderstaand vindt u een impressie van de noviteiten.

Wilt u meer weten over de nieuwste Arzberg producten? Download hier de productcatalogus of neem contact op via info@mettre-a-table.com, we vertellen u graag alles over de collectie!

Arzberg – Cucina Colori Black

Deze nieuwe porselein collectie van Arzberg Cucina Colori Black’ is een ongecompliceerd en robuust ontwerp.  Perfect voor mensen die houden van cool en casual, maar ook voor échte kwaliteit willen gaan. De dunne zwarte lijn is handgeschilderd en geeft het verder pure en basic porselein een verfijnde uitstraling. Het porselein is van Duitse makelij, wat garant staat voor betrouwbare kwaliteit. Een ideaal en veelzijdig porselein voor dagelijks gebruik. 

Arzberg – Tric Sunshine

De nieuwe Tric Sunshine Collection brengt glans en zonneschijn, op de meest stormachtig grijze dagen! Het zachte, witte porselein behoudt de warmte van uw vers gezette koffie of thee terwijl het gouden glazuur aan de binnenkant van het porselein elegant gloeit en een ongekende stijl en comfort uitstraalt. Zowel solo als in combinatie met Tric white; de Tric Sunshine Collection brengt glamour aan tafel en een sprankeling in ieders ogen.

Houdt u er overigens wel rekening mee dat Tric Sunshine niet vaatwasmachinebestendig is. 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest