Nieuw: Sambonet Mix & Play, Tailormade bestek en meer

Sambonet staat als geen andere bestekproducent bekend om de innovatieve technieken, producten, kleuren, uitvoeringen en finishes. Het bedrijf heeft een onophoudelijke drive de markt te vernieuwen en te verrassen met bijzondere producten en features. Zo kwamen zij onlangs weer met de toevoeging van een schitterend nieuwe PVD kleur: ‘Rum’, de introductie van de speelse ‘Mix & Play’ collectie en de lancering van  het ‘Tailor made project’, een 5-stappen personalisatie van bestek.

Neem voor uitgebreide informatie over het vernieuwde Sambonet aanbod contact met ons op. 

Mix & Play

Waarom kiezen? – moeten het Sambonet designteam hebben gedacht. De Mix & Play collectie van Sambonet is een nieuwe interpretatie van de sambonet bestsellers om nieuwe mogelijkheden voor creativiteit te biedt. Een uitbundige set, die met haar glans en kleuren de perfecte metgezel vormt voor een feestelijk dessert of een ontspannen koffiepauze. Het Mix & Play-bestek is het resultaat van voortdurende onderzoek naar de esthetiek van de moderne eet tafel. Vrolijk en leuk, maar tegelijkertijd perfect geraffineerd en elegant.

Twist en Linea Q – PVD ‘Rum’

De klassiekers van Sambonet, Linea Q en Twist zijn uitgebreid met een schitterende uitvoering in PVD Rum. Een hoogglans, diep roodbruine metalic tint, die verrassende stijl en verfijning uitstraalt. Tijdloze en moderne designklassiekers in een opvallend en onderscheidend nieuw jasje!

Sphera PVD

De bekroonde collectie tafel- en serveerbenodigdheden Sphera van Sambonet, staat bekend om zijn zachte, ronde en organische ontwerp. De selectie kommen, presentatieplateaus en servetringen, origineel uitgevoerd in roestvrij staal en verzilverd staal, zijn nu ook verkrijgbaar met hoogglans PVD-afwerkingen. Een verrassende nieuwe look voor een  uiterst functionele en boeiende collectie!

Tailormade – gepersonaliseerd bestek

Hoogwaardig bestek, geheel naar ieders smaak en behoefte uitgevoerd en gepersonaliseerd. Het Sambonet Tailor Made project is de winnaar van de ‘Iconic Awards 2019 Innovative Interior: Best of the Best.’:

“This cutlery can be customised in countless ways makes it a real find. The products are notable for their lovely shapes and superb quality – plus they’re available as one-offs. An appealing sales argument. Sensational.”

Neem contact op voor meer informatie of bekijk eerder gepubliceerde bijzondere video over het Sambonet Tailor Made Project.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest