Nieuw van Paderno: Bar Selection

Tijdens de Host Milan, die plaatsvond van 22 tot 26 oktober, presenteerde onze partner Paderno een uitgebreide, nieuwe ‘Bar Selection’.

Paderno Bar Selection

De Bar Selection is een uitgebreide en uitbundige collectie hoogglans bar benodigdheden. Van glazen en coupes, tot rietjes en roer-stokjes. Van flamingo’s tot ananassen. De bar benodigdheden zijn praktisch in gebruik, maar bovenal ontzettend trendy, vrolijk en funky. Met deze nieuwe collectie wordt elk cocktailavondje, elk Happy Hour een onvergetelijk feestje!

Over Paderno

Paderno is een toonaangevend internationaal aanbieder van professioneel kookgerei en keukenartikelen voor de restaurant- en horecasector. Het assortiment omvat complete keukeninventaris van pannen tot spatels en messen. Maar ook bar- en buffetbenodigdheden, materiaal voor de patisserie en bakkerij en producten voor opslag en transport vallen onder het aanbod. Mettre a table is trots importeur van deze veelzijdige  producent!

Wilt u meer weten over het aanbod van Paderno of de bijzondere nieuwe Bar Selection? Neem contact op met Mettre a Table via +31 6 552 33 472 of info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest