Nieuw maatwerk – by Mettre a Table

Kaastrolley by Mettre a Table

De ergonomische maatwerk trolley die we afgelopen zomer ontwikkelden i.s.m. Poubelle is een groot succes gebleken. De handgemaakte trolleys, uitgevoerd in hout en staal zijn optimaal afgestemd op de beroepspraktijk. Met een bovenblad op tafelhoogte en een duwbeugel op werkhoogte, zijn ze functioneel en veilig.

De trolleys zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan de strenge coronarichtlijnen, maar vinden langzaamaan hun weg naar allerlei toepassingen. Ze zijn geschikt voor het uitserveren aan tafel, maar ook voor roomservice.

Naast de reeds beschikbare extra’s, zoals een rek voor wijnflessen, hebben we nu een nieuwe aanvulling ontwikkeld: Een nieuw bovenblad beschikt over een inzet voor koelelementen en een plateau met roltopdeksel ten behoeve van kaaspresentatie.

Aangezien de trolleys met de hand, op maat worden geproduceerd, zijn afwijkende uitvoeringen en maten geen probleem. Prijs op aanvraag.

Plateau’s & schragen nu ook in zwarte uitvoering

Een andere bestseller uit ons nieuwe aanbod maatwerk zijn de houten schragen met serveerplateau’s. Ook deze werden i.s.m. Poubelle ontwikkeld om op veilige afstand te kunnen serveren. De schragen kunnen worden gebruikt als een flexibele, extra bijzettafel, in uw restaurant of op het terras.

De oorspronkelijke, blankhouten schragen worden inmiddels in verschillende horecazaken gebruikt. (Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Chateau Wittem of Doloris Rooftop) Er is nu ook een nieuwe, stijlvolle, zwarte variant beschikbaar.

Wilt u meer weten over dit product of onze andere maatwerkoplossingen? Neem contact op per e-mail of via +31 6 552 33 472.

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest