Nieuw: Cookplay Gochi

Tijdens de Ambiente in Frankfurt, 7 tot 11 februari 2020, presenteerde Cookplay een nieuwe collectie: Gochi. Een bijzondere serie porselein in gelimiteerde oplage.

Cookplay Gochi

Gochi is een porselein collectie in die bestaat uit 4 elementen. De collectie gaat uit van een een vlakke horizontale basisvorm die een schitterend ‘blanco doek’ vormt voor de chef kok.  De items worden gemarkeerd door verschillende verticale silhouetten die zorgen voor speelse ritmes en schaduwen op tafel. De eerste gelimiteerde editie, de “Snowman” collectie, is uitgevoerd in wit porselein en beschikbaar in 4 maten: mum, dad, girl and baby.

Het ontwerpen van de Gochi-familie is een pad van formele evolutie geweest met als doel het horizontale vlak van de tafel te verhogen en toegang te krijgen tot het verticale vlak dankzij een vloeiende en geïntegreerde sculpturale vorm die aanleiding geeft tot zeer suggestieve kleine silhouetten“, zegt ontwerper Ana Roquero

Interesse in onze Cookplay collecties?

Mettre a Table is importeur van Cookplay voor de horeca. Bekijk hier de Cookplay collecties. Neem contact op per e-mail of +31 6 552 33 472 voor informatie en bestellingen.

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest