Mettre@Home OUTLET: Professionele kwaliteit voor een vriendenprijsje

Thuis de tafels dekken…

Tot onze teleurstelling is het voor de Nederlands-Belgische horecasector nog steeds een kwestie van de deuren gesloten houden, afwachten en hopen… Gelukkig zien we bij veel van onze klantrelaties grote creativiteit, bijvoorbeeld in het waanzinnige aanbod take-away. Wat u kunt, kunnen wij ook, hebben we bij Mettre a Table gedacht. Dus als uw gerechten bij de mensen thuis worden bezorgd, moeten we daar de tafels maar gaan dekken!

(Particuliere) uitverkoop van bestek, glaswerk en porselein

Met onze inruil- en outet service hebben we door de jaren heen een flinke voorraad aan gebruikt, maar kwalitatief hoogwaardig porselein, glaswerk en bestek verzameld. Onder de noemer Mettre a Table@Home bieden we de komende tijd (tweedehands) horecakwaliteit items aan voor outlet-prijzen. Zo hopen we deze decembermaand alsnog de mooiste gastronomie een passende ondergrond te bieden.

Onder de merken in onze outlet vallen bestsellers van Hutschenreuther, Arthur Krupp, Thomas, Leonardo, Schott Zwiesel, Arzberg, Sambonet, Rosenthal, Paderno, WMF, Villeroy & Boch, Keltum en Peugeot. Ons outlet aanbod is te bezichtigen (en af te halen) in ons magazijn aan de Kapitein Rondairestraat 3-1 (Stockwise) in Tilburg. (Geen pinbetaling mogelijk!)

Inloopdagen & informatie

Op zaterdag 28 november en zaterdag 12 december is ons magazijn in Tilburg geopend voor inloop van 10.00 tot 14.00 uur. Wilt u op een ander moment komen kijken, dan bent u op afspraak van harte welkom. Neem voor een volledige lijst of voor een afspraak contact op via athome@mettre-a-table.com.

Een voorproefje

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest