Mettre @Folie Culinaire

We mogen weer!

Na een jaar van wachten, aanpassen, improviseren, en online, mogen we volgende week eindelijk weer naar de beurs. Van 11 t/m 13 oktober vindt in het MECC Maastricht weer de Folie Culinaire plaats, We hebben veel te vertellen en te laten zien, want ook afgelopen jaar hebben we niet stil gezeten. Naast bijzondere noviteiten van onze vaste partners, hebben we ook ons maatwerk aanbod doorontwikkeld. Wat ontstond onder druk van de ‘anderhalvemetersamenleving’ is here to stay.

Kortom, we staan te popelen en hopen u volgende week te zien bij stand FC402. Klik hier om u als bezoeker te registreren.

Houd er rekening mee dat de BBB Maastricht in lijn met de richtlijnen van het RIVM aan de ingang een controle uitvoert met de coronacheck app. Indien u moet testen kan dit kosteloos via testen voor toegang.

Wat kunt u van ons verwachten?

Junto Stoneware - Quarz Rose

Beursacties

Natuurlijk hebben we weer een aantal mooie beursacties i.s.m. onze vaste partners.

Profiteer van voordeel oplopend tot 40% op een aantal populaire Sambonet series. Voor de Rosenthal favorieten Junto, Mesh en Blend porselein, geldt een beurskorting van -15%.

Noviteiten

Ook onze partners hebben niet stilgezeten. We zijn blij u eindelijk alle mooie noviteiten te kunnen laten zien. Met o.a.

Sambonet Jet Set
Rosenthal Junto Quartz Rose
Revol N.ow
– Nieuwe items van Cookplay

Maatwerk by Mettre a Table

Ons aanbod maatwerk oplossingen heeft tijdens het ‘coronajaar’ een vlucht genomen en wordt nog steeds doorontwikkeld. De ergonomische trolley bijvoorbeeld, is voor het nieuwste Lux resort uitgebreid met een extra bovenblad en warmhoudkast, om deze geschikt te maken voor roomservice.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest