Mettre a Table presenteert Su Misura @Horecava 2020

Tijdens de Horecava presenteerden we Su Misura, een exclusieve porseleincollectie van Italiaanse makelij. Gezien de vele positieve reacties tijdens de beurs, geven we u hier nogmaals een klein voorproefje van dit bijzondere merk!

Bij Mettre a Table zijn we altijd op zoek naar bijzondere nieuwe producten en collecties om onze relaties te kunnen verrassen met vernieuwende tafel-trends. Tijdens de jaarlijkse Horecava afgelopen maand presenteerden we – bij wijze van try-out- een selectie uit de Italiaanse Su Misura collectie. Unieke en exclusieve items, bij uitstek geschikt voor het échte Fine Dining.

De collectie Su Misura porselein kenmerkt zich door de bijzondere vormen. Het zijn echte kunstwerkjes. De artikelen zijn in Italië met de hand gemodelleerd en gedecoreerd door zeer ervaren ambachtslieden. De items laten zich door de mooie, veelal organische vormen ook bijzonder combineren met onze Cookplay collecties.

Interesse in het Su Misura porselein?

Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op via info@mettre-a-atble.com of +31 6 552 33 472. Download de catalogus voor een uitgebreider overzicht van de collectie.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest