Mettre a Table presenteert maatwerk trolleys

Werken aan duurzame investeringen

U heeft de afgelopen weken bij Mettre a Table veel ongebruikelijks voorbij zien komen. Bezorgboxen, wegwerpmaterialen, plexiglas… Terwijl wij, net als u, zo ongelooflijk houden van het uitgebreide tafelen. Verzorgd, de tijd nemend, met aandacht voor mooie details. Van mooie, duurzame spullen, die een levenslange investering vormen.

Iedereen in de branche het er over eens dat 1,5 meter niet kan in de horeca. Maar we kunnen wel zoeken naar manieren om risico’s zoveel mogelijk in te dammen. Naar oplossingen die minimale afbreuk doen aan de beleving, maar wel zorgen voor extra bescherming van uw gasten en personeel.

Naast alle tijdelijke ‘corona-producten’ zijn we daarom ook druk bezig geweest met nieuw, eigen maatwerk. Naar iets dat nú én straks nuttig is. Mooi vormgegeven, lokaal geproduceerd én betaalbaar.

Trolleys: Mooi, praktisch en betaalbaar maatwerk

In samenwerking met een lokale smid en Tilburgse werkplaats Poubelle (onderdeel van sociale werkvoorziening de Diamant-groep) hebben we een mooie trolley ontwikkeld.

Met verschillende uitbreidingsstukken zijn de trolleys aan te passen aan uw situatie en bedrijfsvoering. Mooi en hoogwaardig maatwerk. Te gebruiken bijvoorbeeld het veiliger uitserveren van drankjes en gerechten. Omdat het financieel uitzonderlijk zware tijden zijn hebben we er bij de ontwikkeling van de trolleys bovendien op gelet de kosten zo laag mogelijk te houden. 

Neem contact met ons op via +31 6 552 33 472 of info@mettre-a-table.com voor meer informatie en om uw plannen en wensen persoonlijk te bespreken.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest