Mettre a Table lanceert nieuwe buffetlijn

Tijdens de Horecava heeft Mettre a Table een wel heel bijzondere noviteit gepresenteerd: Een eigen buffetlijn: BUFF@ by Mettre a Table. 

Jaren van buffetsamenstelling en -optimalisatie hebben ons veel kennis opgeleverd over wat wél en juist niet werkt. Aanvullend aan de verschillende prachtige collecties die we leveren, hebben we ons ook steeds meer gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Hieruit is nu onze eigen buffetlijn ontstaan: BUFF@. Een zeer praktische collectie die bestaat uit een een aantal van de belangrijke basis buffetelementen. 

Tijdens de horecabeurs Horecava in Amsterdam hebben we de nieuwe buffetlijn voor het eerst gepresenteerd. De eerste reacties waren gelukkig erg positief. 

Wilt u meer weten over BUFF@, of onze dienstverlening en collectie op het gebied van buffetopstellingen? Of heeft u een maatwerkwens die u met ons wilt bespreken? Neem dan contact op via info@mettre-a-table.com.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest