Mettre a Table maakt De Rooi Pannen coronaproof

Van porselein tot plexiglas

Mettre a Table wordt in de basis gedreven door een passie voor de gedekte tafel, voor mooie gastronomie. Maar daarnaast zijn we bovenal probleemoplossers. Als horecaleverancier hebben wij persoonlijke service en het meedenken in praktische oplossingen hoog in het vaandel staan. Dus staan we ook nu voor u klaar, met praktische en betaalbare oplossingen. Nu de horeca geconfronteerd wordt met de coronacrisis en bijbehorende beperkingen, krijgt dat vorm in zaken als hygiënische schermen en afzetlint.

De Rooi Pannen, afdeling horeca  ✓ coronaproof

Al jaren leveren wij o.a. porselein, glaswerk en keukeninventaris aan opleidingsinstituut De Rooi Pannen. Afgelopen week gingen we aan de slag bij de afdeling horeca in Tilburg. 

Met diverse schermen werden de balies ‘coronaproof’ gemaakt. Daarnaast hebben we onze zelf-ontwikkelde maatwerk afzetpalen geleverd om de routing in het pand veilig te organiseren.

Deze palen – in samenwerking met een lokale smid geproduceerd – zijn te gebruiken in combinatie met eenvoudig afzetlint of kunststof kettingen. Beide opties 100% hygiënisch en daarmee veiliger en voordeliger dan veelgebruikte varianten met koord of nylon lint.

Volgende week is de afdeling toerisme aan de beurt!

Is uw zaak al ‘coronaproof’? Of gaan er nog zaken mis? We denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest