Mesh Mountain – nieuw van Rosenthal

Dit najaar, tijdens de Host Milan,  lanceerde onze partner Rosenthal een nieuwe kleur, ‘ Mountain’, van het veelgebruikte Mesh porselein.  We kunnen u nu eindelijk een voorproefje geven van de mooie grijsnuances van deze nieuwe Mesh variant.

Nieuw van Rosenthal: Mesh MOUNTAIN

Rosenthal Mesh is één van onze ‘all time favourite’ porseleincollecties van Rosenthal. Het subtiele  lijnpatroon en mooie kleurenpallet maakt Mesh tot een ontzettend veelzijdige collectie. Een veelzijdigheid die maakt dat Mesh leven en stijl brengt in de meest uiteenlopende horecaconcepten.

Tijdens de Host in Milaan lanceerde Rosenthal voor het eerst een nieuwe kleurvariant: Mesh Mountain. Een natuurlijke grijstint, geïnspireerd op de bergen. Mountain is een mooie aanvulling aan de reeds verkrijgbare kleuren Forest, Aqua, Walnut en Cream.

De komende dagen, tijdens de Ambiente in Frankfurt hopen we meer van deze nieuwe kleur te zien, maar hier alvast een voorproefje!

Interesse in Rosenthal Mesh?

Heeft u interesse in porselein Mesh, of één van de andere Rosenthal collecties? Neem contact op met Mettre a Table via info@mettre-a-table.com.

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest