Maatwerk

Van bedrukt glaswerk tot custom-made buffetopstelling, Mettre a Table heeft de ervaring, kennis én het netwerk om voor elke situatie passend en uniek maatwerk te creëren.

VOOR ELKE VRAAG EEN OPLOSSING

Heeft u een bijzonder presentatieconcept maar kunt u het juiste materiaal niet vinden? Bent u op zoek naar de precies passende buffetopstelling, of wilt u nét iets anders op uw gedekte tafel? Wij helpen u graag de perfecte maatwerkoplossing te vinden. 

Mettre a Table beschikt over de creativiteit, kennis, ervaring én een uitgebreid netwerk van specialistische producenten, om uiteenlopend maatwerk te kunnen leveren. Hoe moeilijker de vraag, des te mooier vinden wij de uitdaging!

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

LOGO’S

Laat uw materiaal uw identiteit uitdragen door uw logo hierop terug te laten komen.

Een logo gedrukt op glaswerk is een mooie manier om een subtiele maataanduiding aan uw glaswerk toe te voegen en draagt tevens bij aan een consistente uitstraling. Ook uw porselein, menukaarten en andere uiteenlopende elementen kunnen wij van uw logo voorzien. Denk aan schorten of zelfs aan stempels met uw logo. 

BUFFETPRESENTATIE

De ideale buffetopstelling is afhankelijk van uw productaanbod, de beschikbare ruimte en natuurlijk de gewenste uitstraling.

Mettre a table is leverancier van een zeer uitgebreid aanbod aan schalen, rekken, standaarden en andere buffetbenodigdheden. Daarnaast kunnen wij maatwerkoplossingen, uitgevoerd in staal en/of hout, uitdenken en leveren voor vrijwel elke gewenste buffetpresentatie. 

Rewvol Adelie horecaservies

HOUT & LEER

Om uw tafelaankleding, buffetpresentatie of roomservice concept nét dat beetje extra te geven, kunt u gebruik maken van custom-made elementen. Mettre a Table levert uiteenlopend maatwerk in leer (bijvoorbeeld tafellopers, placemats, onderborden of schorten) en hout (onderzetters, broodplankjes of servetringen).

Heeft u zelf een idee of bent u op zoek naar advies? We komen graag bij u langs! 

OPSLAG & LOGISTIEK

Ook áchter de schermen levert Mettre à Table maatwerk. Wij beschikken over de horeca ervaring om praktische oplossingen te bieden voor specifieke problemen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de maatwerk vaatwasmachinekorven die wij voor Hotel Derlon ontwikkelden voor het organisch gevormde porselein Junto van Rosenthal. Dit leidde tot meer gebruiksgemak bij het debrasseren, spoelen en transporteren van het porselein, een betere stapeling en een vermindering in breuk.

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

by METTRE A TABLE

Al jaren levert Mettre a Table uiteenlopende materialen aan de horeca. Met deze jarenlange ervaring en kennis van de markt heeft Mettre a Table inmiddels ook een flink aantal maatwerk items ontwikkeld. In samenwerking met verschillende partners, waaronder een Tilburgse smid en sociale werkplaats Poubelle (onderdeel van de Diamant-groep), zijn o.a. een volledig te personaliseren trolley en een buffetlijn tot stand gekomen. Praktische, duurzame én mooie items die een blijvende waarde hebben binnen uw oncderneming.

Neem een kijkje bij het Maatwerk by Mettre a Table.

Op zoek naar iets bijzonders?

Bent u op zoek naar iets unieks, optimaal afgestemd op uw wensen en toepassing? We kunnen u adviseren, denken en bouwen met u mee om samen het perfecte totaalplaatje te bereiken.

Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest