Maatwerk voor Lux* Grand Baie

Dit najaar opent Lux* resorts op Mauritius het gloednieuwe LUX* GRAND BAIE. Mettre a Table heeft voor dit schitterende resort een mooie mix mogen samenstellen van keukeninventaris, porselein, glaswerk, bestek én verschillende eigen maatwerk producten. Zo bevatten de diverse containers die nú onderweg zijn naar het mooie Mauritius, onder anderen een aantal van onze trolleys, in een vernieuwde uitvoering, perfect voor roomservice!

Roomservice trolleys

Onze praktische, handgemaakte trolleys, zijn een mooi souvenir van een periode die we verder zo snel mogelijk willen vergeten. Ontwikkeld om service te kunnen leveren op afstand, worden de trolleys nu aangepast voor bijvoorbeeld kaaspresentatie, of – in het geval van Lux* Grand Baie – roomservice. Voor deze toepassing is een aantal van de trolleys voorzien van een ingebouwde warmhoudkast en een extra dik eikenhouten bovenblad.

De trolleys zijn lokaal geproduceerd in samenwerking met een Tilburgse smid en werkplaats Poubelle. Omdat ze in eigen beheer, lokaal worden geproduceerd zijn de trolley in vergaande mate aanpasbaar en uit te breiden. Met wijnrekken, extra bladen, (gesloten) kastjes, koelingen of presentatieplateaus.

Stalen wijnkoelers

Speciaal voor het nieuwe resort ontwikkelde Mettre a Table ook een stalen staander voor een wijnkoeler. Een uniek en handgemaakt ontwerp. Robuust in uitstraling en superdegelijk in kwaliteit.

Binnenkort zullen we een uitgebreidere impressie geven van het bijzondere project Lux* Grand Baie. Volg het project én onze eigen ontwikkelingen en nieuwe producten via Instagram of FacebookBent u zelf op zoek naar een (maatwerk) oplossing voor uw horeca onderneming? Neem contact op via info@mettre-a-table.com.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest