Porseleinen kunstwerkjes van Sumisura

Het Italiaanse Sumisura weet keer op keer te verrassen en te raken met haar unieke porseleinen kunstwerkjes. Hier een greep uit de nieuwste collecties, onze favorieten op een rijtje:

 

Azioni

Azioni wil ongewone emoties uitlokken door de interactie tussen object en handeling. 
Met een knipoog naar de actie van een kind dat na het eten spontaan “aan het bord likt” bijvoorbeeld.

Een collectie die speelsheid, verrassing en nieuwsgierigheid opwekt bij de gasten.

 

Diva

De verborgen schat van de Royale®-productie gewijd aan het luxesegment. Diva heeft een briljante textuur. De vormen zijn delicaat en licht, maar ook zelfverzekerd en voluptueus; zoetheid en passie, bescheidenheid en trots vermengen zich met golvende rondingen.

Materia 

“Materia is a celebration between art and food.”  Natuurlijke vormen, maken deze bijzondere lijn. Brutaal en zacht tegelijk. Met een ‘biscuit- effect’ dat doet denken aan de ruwheid van uitgedroogde aarde en de rusteloze, gepolijste en sprankelende kalmte van de zee met de volledig geglazuurde versie. 

 

 

 

Elementi

Items uit de Elementi collectie, afzonderlijk of als onderdeel van een complete set, zijn gemaakt om te amuseren en slaan altijd aan met hun gedurfde directheid.

Sommige items zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen of op voorwerpen uit ons dagelijks leven, en geven altijd een vleugje nieuwigheid aan de tafel. Andere items combineren een modern en chique design met de functionaliteit tijdens het gebruik, zoals je bijvoorbeeld kunt vinden in de slanke lijnen van de creamers, van binnen geglazuurd, maar van buiten mat.

 

 

Seta

Een serie geïnspireerd door zijde, exotisch en luxe. Net als de zomen en plooien van een zijden gewaad, vallen de randen zacht op elkaar. Licht, glans en precies dat aangename gevoel van het frisse, gladde weefsel.

Elk model is verkrijgbaar in een geglazuurde en glanzende versie en in de matte, ongeglazuurde textuur.

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest