Project: Doloris Rooftop in Tilburg

Brabant’s eerste Rooftop Restaurant

Afgelopen zomer opende in hartje Tilburg Doloris haar deuren. Dit Rooftop restaurant gelegen op de bovenste verdieping van het voormalige postkantoor aan de Spoorlaan bij het station is met een schitterend 360° panorama view en een groot dakterras een fantastische aanwinst voor de stad. De menukaart van Doloris is even kleurrijk als de locatie zelf, van Aziatische dumplings tot Mexicaanse carnitas. Eigenstijdse streetfood uit alle windstreken, perféct voor shared dining. Daarbij serveert Doloris een keur aan bijzondere cocktails.

Maatwerk serveerplateau’s

Mettre a Table heeft het team van Doloris geholpen bij het samenstellen van het ideale porselein om de veelzijdige keuken optimaal te presenteren. Praktische items, die de gerechtjes mooi laten uitkomen en aansluiten bij de wereldse uitstraling van het bruisende rooftop restaurant. Daarnaast hebben we bedrukt glaswerk verzorgd.

Om de vele kleine kleine gerechtjes efficiënt te kunnen serveren en presenteren in de enórme zaak, hebben we bovendien maatwerk houten serveerplateau’s en schragen geadviseerd en ontwikkeld. Praktisch in gebruik en naadloos aansluitend op het interieur.

Bent u bezig met een nieuwe horecaonderneming? Wilt u vernieuwen en bent u benieuwd naar ons productaanbod, of loopt u tegen praktische problemen? Neem contact op voor een kennismaking via info@mettre-a-table.com

Meer informatie: doloris.nl/rooftop

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest