LUX* Grand Baie – resort Mauritius

In navolging van het LUX* North Male Atoll resort op de Malediven heeft Mettre a Table ook voor het – in najaar ’21 geopende – Lux Grand Baie resort de volledige inventaris mogen leveren.

Ook hier; van keukeninventaris, porselein, glaswerk en bestek tot een groot aantal eigen maatwerk producten. Wat het extra leuk maakte, was dat we niet de inventaris voor één enkel restaurant moesten samenstellen, maar dat we meerdere totaal verschillende restaurantconcepten mochten mee-vormgeven.

Maatwerk

Onze maatwerktrolleys zijn speciaal voor dit project aangepast en vernieuwd, om ze te optimaliseren voor roomservice. Zo zijn de trolleys voorzien van een ingebouwde warmhoudkast en een extra dik eikenhouten bovenblad.

Daarnaast ontwikkelde Mettre a Table, speciaal voor het nieuwe resort,  ook een stalen staander voor een wijnkoeler. Een uniek en handgemaakt ontwerp. Robuust in uitstraling en superdegelijk in kwaliteit.

Verschillende gezichten

Het Lux* Grand Baie resort wil dé culinaire hotspot van Mauritius vormen met verschillende restaurantconcepten. Mettre a Table stelde voor elk restaurant een passend plaatje samen.

Voor restaurant & beach club Beach Rouge ontwikkelde Mettre a Table een samenstelling van o.a. Sumisura⁠⁠, Jar’s Cerise⁠⁠, Kevala⁠⁠, Stölzle glaswerk⁠⁠ en bestek Mirage van Guy Degrenne.

Ai KISU, waar je het beste van de Aziatische keuken op de menukaart vindt, hebben we uitgerust met o.a. Rosenthal Junto Aquamarine & Ocean Blue, Revol Solstice, Studio Raw en customised PVD black bestek. Een ijzersterke en unieke combinatie van de mooiste items uit onze favoriete collecties! ⁠

Voor Rooftopbar Bisou leverden we o.a. een mooie serie (cocktail) glazen van Stolzle en Rosenthal en een flink aantal items uit de heerlijke Paderno Bar Selection.

 

 

Een impressie

Bekijk hier een impressie van het schitterende resort, of bezoek de website voor meer informatie.
Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten en producten? Volg ons dan op Instagram of Facebook.

Bent u zelf op zoek naar een (maatwerk) oplossing voor uw horeca onderneming?
Neem contact op via info@mettre-a-table.com.

 

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest