LIND DNA

LIND DNA

LIND DNA

LIND DNA – Duurzame lederen placemats

Deens design

LIND DNA produceert duurzame en stijlvolle producten voor op tafel. Lokaal geproduceerd in Denemarken met oog voor kwaliteit en esthetiek. De interieur artikelen van LIND DNA zijn consistent van vorm en kunnen eindeloos met elkaar gecombineerd worden.

Stijlvol en duurzaam

Alle interieur items van LIND DNA zijn gemaakt van duurzaam materialen. De placemats zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Het plantaardig gelooide kernleer is OEKO-TEX® gecertificeerd, afkomstig van overtollige productie uit de meubel- en mode-industrie. Vervolgens wordt het samengeperst met natuurlijk rubber afkomstig van bomen. Het resultaat is een gerecyclede leerkwaliteit, bestaande uit 80% kernleer en 20% natuurlijk rubber. Ten slotte wordt het gerecyclede leer geverfd met kleur op waterbasis en voorzien van reliëf met prachtige texturen en patronen.

Levenslange garantie

De placemats en onderzetters zijn waterafstotend en bovendien makkelijk schoon te maken. Ze zijn aan twee kanten te gebruiken. Draai de placemats om voor een nieuwe look. Om de duurzaamheid te garanderen, biedt LIND DNA een levenslange garantie op het hele assortiment placemats en onderzetters.

Impressie van de LIND DNA collectie

Meer weten?

Op deze pagina is een impressie te zien van het aanbod van LIND DNA. Download de catalogus voor een uitgebreid overzicht.

Wilt u liever persoonlijk advies? Dan ontvangen we u graag in onze showroom in Tilburg, of komen we bij u langs. Neem hiervoor contact met ons op via info@mettre-a-table.com of via ons contactformulier.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest